Bedava Steam Hesapları (Oyunlu) 2022 | Hesap ve Parolalar, 17 yıl önce yayımlanan Steam, bir devrin sonunu getiren ve yeni bir çağ başlatan bir dijital oyun indirme uygulamasıdır. Valve Corporation tarafından geliştirilmiştir; Java, C ++ ve Objective-C dillerinde yazılmıştır. Yıllar önce insanlar oyunlar, filmler ve belgesel tarzı medya satın aldılar, ancak bunları kutulardaki mağazalardan satın alıyorlardı. Günümüzde insanlar Steam ve benzeri platformlar sayesinde oturdukları yerden satın alabiliyorlar. Fiziksel olarak size ait bir şey olmasa da dijital dünyadaki profilinizde toplayabilirsiniz. Steam’deki fiyatların kutulu fiyattan daha uygun olduğunu da belirtmek isterim. Ülkemizde 2014 yılına kadar dolarla kullandığımız Steam, 22 Ekim 2014 tarihinde Türk Lirası ve sabit kura geçiş yaptı.
Ücretsiz Steam Hesapları ( Son Güncellenme Tarihi May 17, 2022 )
Giriş
Şifre
area5453
area549611
suleymancakir44
86128613
fear23
fear2002
myfears8
644371
mytharrow12
881615
ımagineperest2605
564661
teamstar022
teamstar334
fearfulwarriror5
fearfulwarriror0147
infinity248
32947837
melek_gamzeli3
81411
ınflames878
ınflames6444
alonegamer4
47101
Devamını Okuyun
Bedava Steam Hesaplar
Steam’i Hangi Platformda Kullanabilirim?
Yani MacBook’lar ve iMac’ler giderek daha popüler hale geldikçe, Steam bu günlerde bu tarafa çok yatırım yapıyor. Ancak, çoğu oyunun hala yalnızca Windows’ta mevcut olduğunu unutmayalım. Mobil cihazlarda, telefonunuzdaki Ücretsiz Steam Hesapları Bağlantısı uygulamasıyla Steam koleksiyonunuzu görüntüleyebilir, arkadaşlarınıza mesaj gönderebilir ve desteklenen oyunları oynayabilirsiniz. Ancak bahsetmek istediğim noktalar var. Oyun bilgisayarınızda aynı ağ üzerinden açıksa Steam Link ile ekranı telefona veya TV’ye aktarabilirsiniz. Yani maalesef şu anda evden uzakta oyun oynamak mümkün değil.
Steam Aile Paylaşımı nedir?
Aile paylaşımından önce, cihazınızı değiştirmeniz durumunda Steam’in bulutuna aldığı kayıttan devam edeceğinizi belirtmek isterim. Dolayısıyla, birden fazla kişi aynı hesabı kullanmak isterse, Valve 10 cihaz ve 5 hesap için destek sağlar.
Steam Güvenli mi?
Bu yüzden Valve, Steam’i korumak için titizlikle çalışıyor. Sisteme giriş yaparken sadece isim ve şifreyi bilmeniz yeterli değildir, cihazı yeni girdiyseniz Steam hesabı anında korur ve postanıza gönderilen onay kodunu sizden ister.
Steam’de Yedekleme İşlemleri nelerdir?
Ülkemizdeki muazzam indirme maalesef hala büyük bir sorun değil. Yani bu durumda, yeni bir cihaza geçiyorsanız. Benim tavsiyem, tarafından sağlanan yedekleme ve geri yükleme özelliğini kullanmak olmalıdır. Baştan oyun indirmek yerine Ücretsiz Steam Hesapları. Oyunlarınızı harici bir diske aktarabilirsiniz. Steam’den “Oyunları Yedekle ve Geri Yükle” seçeneği ile ve ardından bunları yeni cihazınıza yükleyin.
Dolayısıyla, bilgisayarınıza yüklediğiniz bir oyunun Belgelerim klasöründe bir kayıt oluşturması gibi, bunu çevrimiçi belgeler klasörünüz olarak düşünebilirsiniz.
Steam’de Fiyatlar Uygun mu? Kullanılıyor mu?
Yani öncelikle dolarla satın alırsak. Aslında ülkemizde kur sıkıntısı nedeniyle yeni oyunları oynayamayacaktık maalesef. Ama Ücretsiz Steam Hesapları biraz adil davranarak sabit bir döviz kuru politikası uyguladı ve bizim için oyun satın almamızı bir dereceye kadar kolaylaştırdı. Bu yüzden bugün gelen büyük oyunlar ve muazzam fiyatlar gözümüze pahalı olsa da. Red Dead Redemption 2’nin yapımı yıllar alır. Ve özellikle sabit bir para birimiyse, yüksek bir fiyatın olmasını normal kabul etmeliyiz. Sonuç olarak Steam, iyi bir politika uyguluyor. Yani ülkemiz için ve emrinize milyonlarca dijital oyun sunuyor.
Steam nedir?
Tüm Steam Masaüstü Oyunlarını dijital bir ağda toplayan ve satan ve bazı oyunlara ücretli ve ücretsiz olarak erişmemizi sağlayan bir sistemdir. Valve Corporation tarafından tasarlanmıştır. Steam çevrimiçi, çok oyunculu ve diğer birçok oyun türünün büyük ölçekli dağıtımı ve dağıtımı için kullanılır. Bu sayede bilgisayarlara direkt olarak indirilmesini sağlar. Birçok oyun şirketi, korsan oyun satışları yaygın olduğu için Steam’i kullanır.
Steam’e kaydolmak tamamen ücretsizdir. Ayrıca rahat bir kullanım sağlamak için Masaüstü uygulama hizmeti vermektedir. Üstelik hızlı erişim, vitrin vb. Özellikleri ile oyuncularla daha çok etkileşim kurar. Steam’de bitmeyen kampanyalar, toplu indirimler ve ücretsiz hafta sonu oyun hizmetleri bu platforma olan ilgiyi artırıyor.
Steam Ne Yapar?
Steam, günümüz oyunlarının neredeyse tamamına ev sahipliği yapmaktadır, bu nedenle istediğimiz oyuna kolayca erişebiliriz. Özellikle oyunculara hitap ediyor. Ücretli oyunlarda her zaman etiket altında bir değer vererek ve indirimler sağlayarak kendi bütçemizi yönetmemize yardımcı olur. Vergi almayarak bu konudaki desteğini göstermiştir.
Steam’e üye olmak ücretsiz mi?
Steam’e kaydolmak tamamen ücretsizdir ancak sahip olduğu oyunlarda ücretli oyunlar bulunmaktadır. Bunları kendi takdirinize göre satın alabilirsiniz.
Steam’e Nasıl Üye Olunur?
Bu yüzden Steam’e üye olmak için önce web sitelerine girmemiz gerekiyor. Bu yüzden karşımıza çıkan ekranda “Steam’e Katıl” butonuna tıkladıktan sonra Kayıt Formunu doldurmalıyız. E-posta adresimize gönderilen onay mesajının ardından Steam Dünyasına katılıyoruz. Dolayısıyla, platformun masaüstü sürümünü indirmek istersek, buradan https://store.steampowered.com/about/ adresinden kolayca erişebiliriz. Yani indirdikten sonra kurulumu her programda olduğu gibi basit ve hızlı bir şekilde tamamlanır. Kurulum tamamlandıktan sonra oluşturduğumuz hesaba giriyoruz ve tüm oyunlara erişimimiz var.
Uygulamamız Android ve iOS İşletim özellikli telefonlara indirilebilme özelliği sunmaktadır.
Bilmeniz Gereken 4 Özellik
Oyunların Kitaplığınızda Saklanması: Kitaplık özelliği ile satın aldığınız tüm oyunları gizleyebilirsiniz. Gizlemek için kütüphanede istediğimiz oyuna sağ tıklayıp “Kategori Belirle” diyelim. “Bu oyunu kütüphanemde gizle” ye tıklıyoruz ve “Tamam” a tıklıyoruz.
Steam’in görev çubuğunun listesini değiştirmek: Oynadığımız son oyunları açmanın daha hızlı ve daha kolay bir yolu.
Yüklediğimiz oyunları nereye kuracağımızı seçmek: Bu özelliği kullanmak için Steam> Ayarlar> İndirmeler’e gidip ‘Kitaplık Klasörleri’ seçeneğine tıklıyoruz. Bu bölümden istediğimiz kadar Oyun Yükleme Klasörü seçebiliriz ve oyun yüklenirken nereye yükleneceğine dair seçim işaretini göreceksiniz.
Bu yüzden oyunlarımızı bilgisayara yedeklemek: Dolayısıyla indirilen oyunları olası bir durumda tekrar indirmek istemiyoruz. İşte bu yüzden Steam harika bir özellik sunuyor. Bunun için Kütüphanemize gidip yüklediğimiz herhangi bir oyuna sağ tıklayıp ” Oyun Dosyalarını Yedekle ” diyoruz. Bu yüzden açılan küçük pencerede, hangi oyunları yedeklemek istediğimizi seçiyoruz.
Ben Hesap alamadım hepsi şifre hatalı
Efe, Güncellenen Bedava Steam Hesapları Gönderildi.
ben hesap alamadım hepsini denedim olmadı e postama gönderirmisiniz e posta : [email protected]
murat, Free Accounts Bedava Steam Hesapları Gönderildi.
hesaplar çalışmıyor şifreleri hatalı
Atakan, Bedava Steam Hesapları ve Bilgileri Gönderildi.