Gizlilik Politikası

fimodyAvrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR), 25 Mayıs 2018 tarihinde Avrupa Birliği’nde oluşturulmuş ve şirketlerin kişisel bilgileri nasıl kullanabileceklerini düzenleyen bir yasadır. Avrupa Ekonomik Alanı’nda (AEA) yaşıyorsanız, GDPR size kişisel verilerinizle ilgili belirli haklar verir.

Ayrıca Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, iştirakleri ve / veya iştirakleri (BedavaHesapBul) kapsamında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında Türkiye’de bir ulusal düzenleme olarak nasıl erişeceğiniz konusunda sizleri aydınlatmak istiyoruz. kişisel verileriniz.

BedavaHesapBul, gizliliğinize saygı duyar ve 6698 sayılı KVKK ve diğer yasal düzenlemeler uyarınca kişisel bilgilerinizin korunmasından sorumlu olduğunu kabul eder.

BedavaHesapBul, kişiselleştirilmiş içerik sağlama, son dakika haberleri yayınlama, canlı güncellemeler ve çeşitli dijital platformlarda paralel olarak hikayeler geliştirme dahil olmak üzere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için çeşitli ürün ve hizmetler aracılığıyla kişisel veya özel verilerinizi bir ‘veri denetleyicisi’ olarak benimser. Misyona ve temel değerlere bağlı kalarak işlev görebilir. Verilerin işlenmesinde bu verilerin işlenmesi ve saklanması için gerekli güvenlik önlemleri alınır. Bir “veri sorumlusu” olarak verilerinizi 6698 sayılı KVKK ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak aşağıdaki şekillerde işliyoruz.

KVKK’nın 10. maddesinde yer alan “Veri Sorumlusunun Bilgilendirme Yükümlülüğü” başlıklı madde uyarınca; Veri sorumlusunun kimliği, kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebi, bu verilerin hangi amaçla işleneceği, kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, veriler hakkında sizi bilgilendirmek için hazırlanmıştır. işlem süresi ve haklarınızın neler olduğu KVKK’nın 11. maddesinde listelenmiştir. Aydınlatma Metninde yer alan “Kişisel Veriler” kapsamındaki açıklamalar “Özel Nitelikli Kişisel Verilerinizi” içerir.

Kişisel verileriniz, Kuruma ait ve / veya bağlı internet siteleri, sosyal medya kanalları, telefonlar, mobil uygulamalar ve Kurum ile ilişkinize bağlı olarak otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı veya elektronik olarak toplanabilir. tüm benzer araçlar. Kişisel verileriniz, Kurum ile ilişkiniz devam ettiği sürece oluşturulabilir ve güncellenebilir, hem dijital hem de fiziksel ortamlarda işlenebilir ve saklanabilir.

Aşağıdakiler dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgileri topluyor ve saklıyoruz:

  • Bize sağladığınız bilgiler: Bize sağladığınız bilgileri topluyoruz, bunlara aşağıdakiler dahildir:
  • Adınız, kullanıcı adınız, yaşınız, cinsiyetiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız toplanabilir. Bu bilgiler, hizmetimizi kullanırken veya anketlere veya pazarlama promosyonlarına veya üçüncü taraf hizmetlerine katılırken bize bu bilgileri sağlamak gibi çeşitli şekillerde toplanabilir. Bazı ülkelerde, faturalama ve vergiye uygunluk gibi amaçlarla resmi kimlik numarası bilgileri tarafımızdan toplanabilir.
    Listenize içerik eklemek veya hesap ayarlarınızı değiştirmek istediğinizde toplanan bilgiler.
  • Tam olarak hangi kişisel verilerin toplandığı, kaydolduğunuz BedavaHesapBul Uygulamasının türüne, bir hesap oluşturma şeklinize ve BedavaHesapBul hizmetlerine kaydolmak ve kullanmak için üçüncü taraf oturum açma hizmetlerini (ör. Facebook, Twitter, Google) kullanıp kullanmadığınıza bağlıdır. Bir hesap oluşturmak için üçüncü taraf bir hizmet kullanırsanız, kişisel verilerinizi söz konusu üçüncü taraf hizmeti aracılığıyla yalnızca söz konusu üçüncü taraf hizmetinin verilerinizi bizimle paylaşmasına izin verdiyseniz toplayacağız.
  • Otomatik olarak topladığımız bilgiler: Sizinle ve hizmetimizi kullanımınızla ilgili bilgiler, bizimle ve reklamlarımızla olan etkileşimleriniz ve bilgisayarlarınız veya diğer cihazlarınız (akıllı televizyonlar, mobil cihazlar, set üstü modemler ve diğer medya akış cihazları) hakkındaki bilgiler hizmetimize erişmek için kullanabileceğiniz toplanmaktadır. Bu bilgiler şunları içerir:
  • BedavaHesapBul ile ilgili program seçimleri, izlediğiniz TV şovları, dinlediğiniz ses / müzik dosyaları, oynadığınız oyunlar, okuduğunuz veya paylaştığınız içerik, arama sorguları (taleplerinizin tarihi ve saati dahil), aktivite geçmişi ve göz atma gibi aktiviteleriniz Tarih.
  • BedavaHesapBul ürünlerini ve hizmetlerini kullanımınıza dayalı olarak ilgi ve tercihlerinizle ilgili çıkarımlar

Aşağıdakileri içerebilecek belirli teknik veriler:

  • URL bilgileri.
  • Çerez verileri ve IP adresleri gibi çevrimiçi tanımlayıcılar.
    Benzersiz cihaz kimlik numaraları (ID), cihaz markası, cihaz modeli, ağ bağlantı türü (örn. Kablosuz, 3G, LTE, Bluetooth), ağ erişim noktası adı ve ssid, servis sağlayıcı, ağ ve cihaz performansı, tarayıcı tipi, tarayıcı sürümü, Bilgi dil, dijital haklar yönetimini sağlayan bilgiler, işletim sistemi, ekran çözünürlüğü, saat dilimi ve BedavaHesapBul uygulama sürümü gibi kullandığınız cihaz türleri hakkında.
  • Kablosuz ağınızdaki BedavaHesapBul’da bağlanabilen cihaz öznitelikleri (cihaz kimlikleri gibi) veya diğer benzersiz cihaz tanımlayıcıları (örn. Akıllı hoparlörler, akıllı TV’ler, bağlı cihazlar).
  • Cihaz ve yazılım özellikleri (tür ve yapılandırma gibi), bağlantı bilgileri, sayfa görüntüleme istatistikleri, referans kaynağı (örneğin, referans URL’leri), tarayıcı ve standart web sunucusu günlük bilgileri.
  • Lisans anlaşmalarımızdaki coğrafi gerekliliklere uymak ve size kişiselleştirilmiş içerik ve reklam sağlamak için, belirli teknik verileri (örn. IP adresiniz, cihazınızın dil ayarı veya ödeme yapmak için kullandığınız para birimi) ve hareketleri kullanırız. BedavaHesapBul Hizmetinin belirli özelliklerini size sağlamak için oluşturulmuş veya yönlendirilmesi gereken. Oluşturulan mobil sensör verilerinden (örn. Hız göstergesi veya jiroskop) elde edilen veya anlaşılan kesin olmayan konum bilgileriniz.
  • Adresinizi doğrulamak için üçüncü taraf harita uygulamalarını (Google Maps gibi) ve / veya cihazınızın konum hizmetini kullanabiliriz.
  • Akıllı TV’ler için kanal sıralama listesi.
    Herhangi bir formu doldurduğunuzda, bir araştırmaya veya ankete yanıt verdiğinizde veya bir yarışmaya katıldığınızda hakkınızda sağladığınız kişisel verileri toplarız.
  • BedavaHesapBul Hizmetlerini, içeriğini ve özelliklerini sağlamak için, IP adreslerini belirsiz konum verileriyle (örneğin şehir, eyalet) eşleştirme gibi belirli verileri sağlayan teknik servis ortaklarıyla çalışıyoruz.
  • Sizinle daha alakalı reklamlar sunmak ve bunların etkinliğini ölçmek için, çerez kimlik numarası, mobil cihaz kimlik numarası veya e-posta adresi gibi sizinle ilgili belirli verileri ve bazı reklamverenlerden ve reklam ortaklarından sizin hakkınızdaki çıkarımları elde edebiliriz. ilgi alanları ve tercihler. Bu tanımlayıcılara sahip mobil cihazlarda, tabletlerde ve medya akış cihazlarında bulunanlar gibi sıfırlanabilir cihaz tanımlayıcıları (reklam tanımlayıcıları olarak da bilinir) (daha fazla bilgi için aşağıdaki “Çerezler ve İnternet Reklamları” bölümüne bakın).
  • Reklam verileri dahil olmak üzere tanımlama bilgileri, web işaretçileri ve diğer teknolojiler kullanılarak toplanan bilgiler (site URL’si ve tarih ve saat gibi reklamların kullanılabilirliği ve sunulması hakkında bilgiler).
  • E-postalarımız ve metin mesajlarımızla etkileşimleriniz ve anlık ve çevrimiçi mesajlaşma kanalları aracılığıyla gönderdiğimiz mesajlar.

Kişisel verileriniz, aşağıdaki ikinci maddede belirtilen amaçlar doğrultusunda ve 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Kurum, hizmetlerimizi iyileştirmek, hizmetlerimizin gelişimi hakkında sizi bilgilendirmek, hizmetlerimizi iyileştirmek ve tanıtmak, ticari faaliyetlerimizi eksiksiz ve titizlikle yürütmek amacıyla Kişisel Verilerinizi toplar ve işler.

KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin hüküm ve koşullar altında Kurum, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar dahil olmak üzere bu öncelikli hedefler doğrultusunda işleyecektir. ;

Dijital hizmetler portföyümüzü yönetmek,
  • Kurum hizmetleri ve gelişmeleri, hizmet programları ve faaliyetleri kapsamında her türlü iletişim araçlarını kullanarak iletişim kurmak,
  • Web sitemizin ziyaretçilerini ve kullanıcılarını arşivlemek ve analiz etmek,
  • Sosyal medya hesaplarımız dahil her türlü dijital uygulamayı geliştirmek ve yönetmek
  • Veri kaybını önlemek için kopyalama, yedekleme ve arşivleme,
  • Yasal düzenlemelerin gerektirdiği ve / veya gerektirdiği tüm hak ve sorumlulukların yerine getirilmesini sağlamak.
  • Adli ve idari makamlardan talep edilen veri saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerini yerine getirmek,

KVKK’da belirtilen diğer tüm amaçlar

  • BedavaHesapBul tarafından sunulan tüm ürün ve hizmetlerin kullanımına ilişkin listeleme, raporlama, doğrulama analiz çalışmaları yapmak, bu konuda istatistiksel ve bilimsel bilgiler üretmek, ürün ve hizmetlerimizi buna göre geliştirmek, ürün ve hizmetlerimizin memnuniyetini artırmak ve bu bağlamda kullanıcı için özelleştirmeler yapın. ,
  • BedavaHesapBul ürün ve hizmetlerimiz hakkında pazar araştırması, tanıtım ve gerekli bilgileri yapabilmek, şikayet ve önerileri değerlendirmek, Kurum ile paylaşılan iletişim kanalları üzerinden sizinle doğrudan iletişime geçmek,
  • BedavaHesapBul’un iş stratejilerinin ve yasal uyum süreçlerinin belirlenmesi, geliştirilmesi ve uygulanması,
  • Sunulan tüm hizmetlerin finansmanı ve faturalandırmasının planlanması ve yönetimi,
  • Eğitim, seminer vb. Organizasyonlara katılım taleplerinin yerine getirilmesi,
  • BedavaHesapBul’un amacı ve misyonu ile ilgili gerekli tüm duyuru ve bildirimleri yapmak, veri güvenliği kapsamında sistem ve uygulamalar için gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almak,
  • Kurum bünyesinde işlenen Kişisel Verilerinizin Kim ve Hangi Amaçla aktarılabileceğine ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel hizmetlerini, ürün ve hizmetlerini yürütmek için herhangi bir alanda sözleşmeli olarak hizmet alan veya işbirliği yapan kişiler. veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilir.

Veri işleme süresine ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak; Kurumun tabi olduğu tüm kanunlarda ve diğer yasal mevzuatlarda yer alan veri işleme ve zamanaşımı sürelerine uygun olarak işlenecektir. Veri işleme sürelerine ilişkin kanunlarda değişiklik olması durumunda yeni hükümler esas alınacaktır.

Kanun’un 11. maddesi çerçevesinde Kuruma başvurarak, KVKK’nın “İstisnalar” başlıklı 28. maddesinde öngörülen şartlar saklı kalmak üzere, kişisel verileriniz;

  • İşlenip işlenmediğini öğrenmek,
  • İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • İşlemenin amacını ve bu amaçla kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek,
  • Yurt içinde veya yurt dışında transfer edildikleri üçüncü kişileri bilme,
  • Eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini istemek,
  • Kişisel verilerinizin Kanunun 7 nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • (E) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edildiği için aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Hukuka aykırı işlem nedeniyle zarara uğramanız durumunda zararın tazmini talep
    etme haklarına sahipsiniz.

Başvurular, Kurum web adresinde bulunan “Veri Sahibi Başvuru Formu” tıklanarak doldurulduktan sonra aşağıdaki yöntemler kullanılarak yazılı veya elektronik ortamda yapılabilir.

Elektronik talep olması durumunda;

Veri Sahibi Başvuru Formunu, info@bedavahesapbul.com e-posta adresine Kuruma göndererek veya Kurum tarafından başvuru amacıyla geliştirilmiş bir yazılım veya uygulama varsa bu yollarla iletebilirsiniz.

Mesajınız en geç 3 iş günü içerisinde cevaplandırılacaktır.

İletişim bilgileri

Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini talep ederseniz, başvurunuzu aşağıdaki adrese veya e-posta adresine gönderebilirsiniz.

info@bedavahesapbul.com